Planering 2022

Hej på er!

Sitter och planerar för 2022 och hoppas på att slippa denna covid-19. Dom två sista åren har det varit tunt med tävlingar. Under fjol året hade vi 5 let acsess tävlingar på en månad. Detta för att vi hela tiden skulle vara i ”bubblan” som de kallade det. Vi skulle helst bo på samma hotell och träna samt tävla tillsammans i 4 veckor. Det berodde även på att våra utländska spelare skulle kunna delta.

Foto: Matilda Wahren, Nordic Tour/LETAS

Nu tycker jag att vi lägger detta bakom oss och jag ser fram mot ett år med många tävlingar. Jag kommer att spela tävlingarna på Nordic Golf Tour samt Ladies European Tour Accsess Series (LETAS). Har fått en förfrågan om att börja tävla inomhus redan i januari, och det vore ju kul. Under 2022 kommer jag att spela en del tävlingar i Norge. Jag har ju i flera år under försäsongen tränat och tävlat ihop med Norska Golfförbundet nere i Spanien. Hoppas att detta kan bli möjlig nästa år.

Fick äran och va med på en intervju med Nordic Tour.

Från lag SM. Laddar för Par spel.

I slutet av nästa år kommer jag att om allt fungerat under säsongen försöka mig på att kvala till Ladies European Tour (LET).

Jag har börjat inomhus träningen i Årjängs golfhall samt fysträning i Årjängs Atletklubbs lokaler. Kommer även i år att köra mycket fys med Micke Jern och Birger kommer att hålla i golfträningen. Något som är mycket viktigt är den mentala delen och den tar jag hjälp av Andreas Kullberg, men har även Malou Johansson som är en viktig stöttepelare i mitt liv.

Haft några tuffa år nu med klubb byte och covid 19 och nu vill jag bara köra på. Känner mig motiverad och taggad!

 

Ha en underbar höst så hörs vi i jule tider!

Min andra HIO, hål 17 i Hagge.