COVID-19

Hej!

Avbröt förra säsongen tidigt p.g.a. att jag inte mådde bra och tyckte golf inte va kul längre. En kille som heter Andreas Kullberg fick mig på andra tankar och Birger Kjellsedt och Bryngfjorden tog emot mig med öppna armar och nu mår mycket bättre,  tycker ockås att golf är mycket roligare. På bryngfjorden så har dom dragit ihop ett Damlag! Vi har tränat ihop nu ett tag och måste säga att dessa träningar har vart dom roligste. Nu har jag fått ett helt team kring mig som stöttar mig och ser till att jag mår bättre .

Min nya klubb är ny Bryngfjorderns GK, Tränare Birger Källstedt, Fys tränare Micke Järn, Coatch Andreas Kullberg och inte minst mental coatsch Malou Johansson  (Matlotus)

 

Även mitt golf spel, swing och fys har blivit mycket bättre! När man ser tillbak så slår tanken mig hur snabbt det gick att ändra olika saker  och varför har jag inte gjort detta tidigar. Nu ser jag bara framåt och hoppas komma tillbaka bättre än när jag slutade

Som alla andra har jag inga tävlingar nu men hoppas på att det drar igång i augusti. I slutet ab juli ligger lag sm och där har Bryngfjordern anmlt både ett dam och herr lag.

 

Hoppas ni får en trevlig vecka!

//Zandra