God Fortsättning!

Hej allihopa och God fortsättning!

 

Hoppas er jul och nyår har varit bra!

Min har varit helt toppen, kul och få träffa min familj/släkt, samt fira min födelsedag. Det blev en stor överraskning av mina bästa vänner, så det blev den bästa födelsedagen på flera år!

Nu är det full träning fram till V.9 då åker jag ner till Spanien för en vecka med träning och tävling med Norska golfförbundet. Då får man se hur vinterns träning gett något samt om det är något man behöver träna mer på, det får vi se då. Just nu är vi även igång med sponsor aktiviteter. Det är ju så än så länge att jag är i stort behov av er som stöttar mig.

 

 

 

Det är planerat att jag skall spela på Swedish Golf tour under året samt göra 4-5 tävlingar på Letas Golf, undertouren till Europatouren. För att fylla ut säsongen blir det nog även några andra tävlingar i Sverige.  

 

 

Kunde inte ha den bästa caddie! Tack bästa mamma <3

När vi närmar oss hösten får vi se hur sommaren varit. Har allt gått som planerat ska jag försöka mig på ett kval till Europatouren.

 

Ha det så bra så hörs vi! 😉