Klubb Byte

Hej Allihopa!

 

Vet att jag inte har skrivit här på ett tag.

Min säsong har gått som en berg och dalbana.

Hade ladda för lag SM och tänkte detta kommer gå bra! Klarade cuten på tävlingen innan och kände att jag var på G

Jag sa till mina föräldrar att detta är mitt sist Lag SM. Jag vet att jag inte är en lagspelare, men jag gjorde alltid mitt bästa för laget och klubben!

Har nu spelat Lag SM i fem år för Karlstad men nu lämnar jag över

Det gick så långt att jag efter Lag SM bestämde mig att sluta. Drastiska beslut tänker ni. Jag har hört talas om folk som går i väggen och så kände jag mig. Eftersom jag var anmäld till Västerås och Anna Nordqvist åkte jag iväg och kände tidige att detta fungerar inte.

Sen hände något, sitter i bilen på väg till hotellet då ringer ingen mindre än Andreas Kullberg, min nuvarande coach. Mamma svarade och han var kortfattad, har du bananer i bilen? Ja  ….    Se till att hon ärter , duschar och sen ringer mig. Sen dess har han varit vid min sida och stöttat mig.

Avslutade årets tävlingar med att bryta sista tävlingen då jag mådde för jäv—–!

 

Efter några långa möten med Andreas bestämde jag mig för att fortsätta. Han hjälpte mig hitta personer som tror på mig och vill stöttar mig. inför 2020. Han har även fått mig att må bra och tycka golf bli kul igen.

Till slut kände jag att jag behövde en nystart i mitt golf liv

Sagt och gjort så bytte jag klubb och tränare. Bryngfjorden tog emot mig med öppna armar och där fanns Birger Kjellstedt.

Nu är min hemmaklubb Bryngfjordens GK, Tränare Birger Käjellstet, Coach Andreas Kullberg, PT Micke Jern, Mentor Malou Johansson och tar även hjälp av landslagers tränare KG Nissen

 

Till sist vill jag tacka Karlstad GK, Fredrik Eliasson och mina lag kompisar för flera fina golf år.

 

Vi hörs till Nyår!!

p.s  blir ni nyfikna under tiden hänvisar jag er till mina sociala medier! 😉
Facebook – Zandra Nilsson Golf
Instagram – nilssonzandra