Sensommaren

Hej allihopa!!

Det var länge sen jag skrev men nu kommer troligen det största inlägget!

Efter tävlingarna på Abbekås och Hjo då börja allt vända! Testar en +18 tour som Skånska Golfförbud håller i. Kommer till Sjöbo kändes bra och fick spela med killar det är inte ofta man får göra! Tävlingen gick bra och en en banan som jag älskar! Skogsbana

Vinst på Sjöbo GK

Vinst på Sjöbo GK

Sen till Partille inte lång bilresa den gången! Bana va ren knixig bana och tävlingen gick bra.

Efter att vart Partille och var det bara åka hem och packa om och åka ner till Lund för min andra +18 tävling. Inspelet gick bra en klurig bana men rolig. Men när tävlings dagen kom så kände jag nåt som inte stämde och riktigt. Mamma gick ut med våra väskor, kom snart in som ett skott och säger till mej att nån hade slagigt in ruta på bil! och då börjar jag tänka, men jag börja äta och låt mamma ta hand om allt!
Det blev en tuff tävling på flera sätt. Resan hem blev lång. Resultat mässigt helt ok.

Inbrott i bil

Inbrott i bil

Viksjö en fin bana, klurig och spännande från tee. Tävlingen gick sisådär, både jag och mamma blev sjuka dagen innan men jag ville genom föra tävlingen och det blev det!!

Och sen kom min favorit vecka av alla golf tävlingar! SM vecka i lag! Bästa veckan med bästa laget! Fick äran och spela min först singel och med Louise ”Lollo” Larsson i bästboll. En lärorik vecka, mycket skratt och trötta kroppar men värt var det.

 

20664810_1399830973469294_6876091417661590374_n

Efter SM lag börja jag få rygg problem men jag trodde inte de va nåt allvarligt men efter ca en vecka gick det inte mer! Boka tid med PT (personlig tränare ny i teamet) för att testa om massage kanske kan hjälpa och kände att det var stelt och hårt på båda sidor  ringde fystränaren och fråga ”vad ska jag göra?” stretcha och tabletter.

Massage

Massage

Efter två veckor rehabilitering testa jag och slå lite. Tyvärr hade jag känningar och fick stå över en JSM klubblag för att inte få mer ont.

 

Inspel på Flommen GK

Inspel på Flommen GK

I mitten av augusti åkte vi ner till Flommen och gjorde debut på Swedish Golf Tour. Första rundan var det lite svajigt. Hade några känningar men det va ok. Andra rundan var magisk. Allt gick som en dans och kom in på par, hade en helt underbar känsla. Andra dagen började helt ok men så började det göra ont igen. Tog mig in på en 20 pl och var lite besviken.

Dags för behandling och vila igen. Blir lite stressad då jag vet att mer tävlingar väntar.

Uppvärmning inför inspel på Lindesberg GK

Uppvärmning inför inspel på Lindesberg GK

Drar sedan till Lindesberg för Nordea  Furture. Inspelet var kanon så jag hade hoppas på något bra. Tänk att ett hål kan förstöra en hel tävling. Var mycket besviken när vi åkte hem.

 

Efter att haft känningar nu i över en månad segrade ryggen. Bestämde mig för att  stå över Sölvesborg och nu ska jag bli bra. Har en tävling i Årjäng (Interjaktopen) nästkommande helg, sedan finalen på +18 touren

 

Hoppas att jag har något positivt att komma med nästa gång vi hörs!!