Spanien resan

Hej allihopa!

Nu har det hänt mycket på dessa månaderna som har gått sen sist. Under December månad har det inte hänt så mycket. Under Januari månad var det fullt upp med förberedelser till Spanien, träna för fullt kolla teknik, träna styrka, vila och träna mentalt och packning.Under ett par veckor innan resan blev jag hostig och tänkt det måste vara efter värkarna från December men efter en vecka så fatta jag att det var en ny förkylning på gång igen, då tänkte ”Nej! Inte nu!” det är ju inte länge till jag ska iväg, men men det var bara ta alla mediciner jag fick ta och försöka bli frisk i tid innan resan men det var som förgjort.
Under packningen kände mamma nåt som inte stod till rätt med men varken jag, mamma el pappa visst vad det var.  Jag kände också en känsla men kunde inte heller säga vad det var men tänkt inte mer på det utan fortsätt packa. När vi (Jag och mamma) kom till flygplasten kände jag samma känsla men kunde inte sätta fingret på vad det var och brydde mig inte.
Landa i Spanien, hämta väskorna och så kom facit i hand en av mina väskor kom inte, och självklart skulle va den viktigaste väska! Min golfbag! KOM INTE! Och vilken stress man fick! Vi skulle även passa en buss som skulle från flyget till Mar Menor där vi skulle bo under veckan.
Mamma gick och anmäla min bag och jag skulle ”haffa” bussen men jag och nya plaster inte en bra kombination, hehehe! Men jag hitta till bussarna men mamma kom och leta efter den rätta, kan säga att de inte var lätt nät det står minst 30 bussar och alla på samma ställe men vi hitta bussen och bonusen att den inte hade åkt heller.

 

Framsida på Mar Menors hotell.

Framsida på Mar Menors hotell.

El Vella Kort hål 6

El Vella
Kort hål 6

 

Första varet gick jag El Vella det tyckte jag var helt okej eftersom dom hade hamnat i Turkiet, lite konstigt men fatta inte hur dom hamna där? och så sa flygbolaget att jag skulle få klubborna på måndagen ”Jaha men är ju okej” tänkte jag. Och så kom måndagen jag fick låna ett sätt som va typ likt mitt och det gick bra, Mar Menor var en fin och rätt så enkel. Men mina klubbor kom inte på måndagen fast dom lova att dom skulle komma på måndag! Dom sa sen att jag kunde få dom på onsdag och då blev jag arg, ilsken och hur ledsen som helst blir jag så arg så jag kunde ha sönder vad som helst, på kväll blev jag lika arg och ledsen så gav mamma mej en klädgalge och den hade jag lätt i sönder det var inte mycket kvar av den sen. Innan allt fick jag försöka få ta i ett sätt som jag kunde använda tills mina klubbor kommer tillbaka, så det vara bara få tag i en från Norska Golfförbundet som kunde hjälpa mej.
På tisdagen var det första tävlings dagen men jag tog det som ett träning. Kunde heller inte göra så mycket ute på banan eftersom det tar länge att lära känna nya och andra klubbor och även hitta ett sätt som fungerar för den som håller och klubban det är inte det lättaste men men vi tog oss igenom banan och inte det bästa resultatet.

Träning med temoklubbor.

Träning med temoklubbor.

Onsdagen tänkte inte så mycket på klubborna men ändå fanns dom i bak tanken men med bästa caddie och en fin banan och tankar på vad kan jag ta för klubba man kan ta till sista varvet. och Fick vet även vet att mina klubbor var i London! ”I London? vad gör dom där? ” men men det är bara bita i!

På torsdagen värmde jag som vanligt och gick runt och kolla läget, typ som jag brukar. Men så ringde på mammas mobil och det vara från flygplatsen mina klubbor stod där! Och jag överlycklig och helt plötsligt släppte allt och då blev vi trötta både jag och mamma. Spelet den dagen var tyvärr inte bättre. Försökte men jag kände mig helt slut. När vi kom ner till hotellet så sprang jag till reception och frågade efter klubborna. Gissa va han sa…… Har inte sett till några klubbor??? Han hämtade nyckeln till kontoret, han skulle kolla där. Där var dom:):):)

Ut på rangen och tränade någon timma sedan dusch, middag och sova.

Mina älskade klubbor! <3 Kom i sista minuten.

Mina älskade klubbor! <3
Kom i sista minuten.

Fredag och jag kände mig peppad. Tidig frukost och sedan ut på rangen för att träna. Så var det äntligen dags, och jag ville ju sååå mycket och det var väl inte så bra. Första 9 +3 och det var jag nöjd med efter dom inledande hålen. Sista nio är tuffa, där tre hål går runt en vattnen ”pöl”. Två av dom hålen var man tvungen att landa på green annars blev det vatten besök. Jag lyckades med ett vatten besök tyvärr. När vi gick av sexton hade det kommit till ytterligare tre slag alltså +6 . Frågade då mamma, om jag gör två berdis kan jag få en ny bag då? Mamma tyckte att det vågade hon lova. Sagt och gjort, jag gjorde två berdis. Det blev alltså +4 och en åttonde plats totalt.

På kvällen var det prisutdelning och lite kul med kompisarna.

Baksidan på Mar Menors hotell med fin ute belysning och pool.

Baksidan på Mar Menors hotell med fin ute belysning och pool.

Det var en tuff tävling mentalt. Hade bra hjälp av både Fredrik och Malou under dessa dagar. Fredde fick mig att göra mitt bästa trotts att jag va nere för räkning flera gånger. Malou fanns där med peppning och hon fick mig att resa mig varje gång jag va nere.

Sista dagen var res dag. Jag var helt slut och på söndag kändes det som om det va tomt i tanken.

 

Nu har jag repat mig och börjat träna igen. Nästa tävling blir efter påsk och då är det meningen att vi åker till Skåne och Nordea.

 

 

Ha de så bra så hörs vi! 😉