Nu börjar det närmare sig!

13450964_1005758266209902_89259838723000652_n

Hej allihopa!!

 

Jag har inte varit så bra på uppgradera/skrivit. Men nu ska det bli ändring på!

Haft en tuff början å¨min säsong start, men nu känns det bättre. Tränade med Fredrik i torsdags och vi kom överens om att ändra på upplägget. Testade det nya upplägget nu under helgen med start i Arvika i går. Fick hjälp av en FB basket stjärna Johanna Ahlin som även är en fantastiks golfspelare. Testade fullt ut på min hemma kubb i dag där jag tävlade i Rotary Open. Kännes bra hela dagen och tillslut kom årets första seger med en 71 runda.

Vinns på min gamla hemma klubb.

Vinns på min gamla hemma klubb.

Laddar nu för ny vecka. På måndag skall jag hjälpa till på ett juniorläger vid Karlstad GK. På onsdag morgon åker jag till Stockholm för att testa på att spela min första Nordea tävling. Jag vet att jag är ny på den touren men kommer att ge gärnet.

Ha nu en underbar vecka så skall jag skärpa mig med upp graderingar!!