Invigning av Årjängs golfhall

Hej Allihopa!!

Fick förfrågan i januari om jag var ledig och hade möjlighet att deltaga i invigningen av golfhallen av Örjan. Tackade då naturligtvis ja då det inte såg ut att krocka med någon tävling. Det var flera stora namn nämnda som skulle göra detta tillsammans med mig, men en dag frågade Örjan om jag inte kunde göra det själv. Tackade även jag till detta, men när det närmade sig dagen började det bli lite pirrigt. Detta har jag ju aldrig varit med om förut. Har naturligtvis stått och slagit bollar i simulatorn men inte med en massa folk som tittade på, och nu var det ett invignings slag  som gällde. Tankarna gick, tänk om jag bommar eller något annat pinsamt.

Sagt och gjort , lördagen kom. Åkte in för att slå några test slag och värma upp. Det började klockan 11 med sponsorer och det blev redan där pirrigt. Klockan närmade sig 12 och pulsen höjdes, så mycket folk.

Örjan började med tal och sen var det dags. Detta var något alldeles fantastiskt, det var folk över allt. Det var journalister från både Sverige och Norge samt hur många kameror som helst riktade på mig och mitt slag. gick in i min bubbla som jag brukar göra  på tävling samt samma rutiner som vanligt och så …………………

Invignings slaget.

Invignings slaget.

Applåder, skål och ytterligare tal från Kommunens representant.

Trodde där att jag gjort mitt. Inte heller. Från publiken kom – vi vill se dig spela klart hålet. Sagt och gjort, gick ju bra och satte putten som jag var mest nervös för då. När detta var gjort kom nästa önskemål från publiken, kan ni gissa? De ville se mig slå några drives. Phu… Hade inte slagit en enda drive i simulatorn. Peggade upp och tillbaka till bubblan. Slog sedan tre stycken varav den längsta hamnade på ca 260 meter.

Nu var det hela över trodde jag. Blev sedan lite tårta, journalister och en putt tävling.

Jag vill tacka Årjängs GK för att jag fick göra detta. Det var en upplevelse jag sent kommer att glömma. Ni skall veta att det var många minnen från mina första år som kom upp. Ingen nämnd ingen glömd men tack till er som hjälpte och stöttade mig under mina första golf år i Årjäng.

 

Hoppas vi ses på banan i sommar 😉

Bilar från Turessons bil & rep.

Bilar från Turessons bil & rep.